Marți, 10 august, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost informați că la Spitalul Județean Suceava s-a prezentat Ț. Ioana din orașul Siret, care a relatat că a fost implicată într-un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data de 10.08.2021, în jurul orei 03:00, L. Radu din comuna Mușenița, în timp ce se afla la pensiunea Lidana din satul Molid, comuna Vama,  împreuna cu Ț. Ioana din oraș Siret și P. Ovidiu din municipiul Bacau, a folosit vehiculul marca BMW care îi aparținea celui din urmă, dupa ce a primit în prealabil cheile de la proprietar doar pentru a lua niște bunuri din vehicul.

Astfel, L. Radu a condus autoturismul având-o pasageră pe Ț. Ioana, pe drumul forestier Sălătruc de pe raza satului Molid, comuna Vama, iar în timp ce se deplasa către Pensiunea Lidana a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în pârâul Sălătruc.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde a fost diagnosticată cu fractură de gambă și de umăr.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt în scop de folosință” si „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.