Vineri, 21 iunie, la ora 03.31, Poliția mun. Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  Saveta G. din mun. Baia Mare, jud. Maramureș, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier cu o victimă care se află în stare de leșin, iar un șofer este în stare de ebrietate.

La 21.06.2024, ora 03.27, în timp ce Costinel P., de 21 ani, din satul/comuna Corni, județul Botoșani, conducea autovehiculul AUDI, la pătrunderea pe DN 17 din parcarea stației peco ,,OMV”,  comuna Sadova, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului Volkswagen  condus regulamentar de  Saveta  G. din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, cu direcția spre municipiul Vatra-Dornei, rezultând accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești și nu au fost transportate persoane la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma testării tânărului șofer cu aparatul etilometru a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că  Costinel P. nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie auto.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a  îmbibației alcoolice din sânge.

De asemenea, pe timpul efectuării verificărilor cu privire la evenimentul rutier, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, din nou, prin SNUAU 112 la orele 04:17, de către Vasile P. domiciliat în satul Bănești, comuna Fântânele, cu privire la faptul că a auzit despre producerea evenimentului rutier, iar autovehiculul marca Audi ce îi aparține i-a fost furat de către  Costinel P. după ce au consumat împreună băuturi alcoolice în noaptea de 20 spre 21.06.2024 într-o locuință unde sunt cazați de pe raza mun. Câmpulung Moldovenesc.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile „conducere fără pc”, „conducere sub influența alcoolului” și „furt în scop de solosință”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.