Joi, 17 martie, în jurul orei 19.31, Poliția Orașului Cajvana a fost sesizată prin „SNUAU 112” despre faptul că pe raza localității a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorii auto, un bărbat de 34 de ani și unul de 60 de ani, ambii din localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 60 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 60 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.