De 15 ani, în preajma Crăciunului, copiii din Germania pregătesc şi împachetează daruri pentru copii din România. Scopul acestei acţiuni devenită tradiţie şi care implică mii de voluntari, camioane şi zâmbete este acela de a învăţa copii să primească, dar şi să dea mai departe.

Din cele 17 camioane care au sosit din Germania, unul a ajuns și în Poiana Stampei, acest lucru datorându-se faptului că localitatea este traversată de Via Transilvanica, proiectul de centenar al Asociaţiei Tăşuleasa Social.

Pentru a se bucura de atmosfera sărbătorilor de iarnă, copiii din Poiana Stampei s-au adunat vineri, 28 decembrie, în faţa Primăriei, pentru a-şi primi cadourile.

„Pentru toţi elevii Şcolii cu clasele I-VIII din Poiana Stampei, grădiniţă, pregătitoare, Moşul, foarte generos, a venit şi în acest an de la Tășuleasa Social. Acţiunea «Camionul de Crăciun» organizată de Asociaţia Tășuleasa Social a adus bucurie în rândul copiilor din comună noastră iar pentru acest gest trebuie să mulţumim domnului Alin Ușeriu şi fratelui său Tibi, alături de toţi partenerii lor, asigurându-i în continuare de bună colaborare şi sprijin necontenit în iniţiativele lor”, a declarat primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.