Miercuri, 7 aprilie, la ora 16.00, H. Andreea, de 34 de ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc, a sesizat direct faptul că, în jurul orei 15.15 a fost agresată fizic de către soțul său, H. Mihai, de 36 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilită faptul că, cei doi sunt căsătoriți, dar în prezent pe rolul instanței de judecată se află un dosar de divorț. Din verificări a rezultat faptul că la 11.02.2021, Tribunalul Suceava a emis ordinul de protecție (pentru o perioadă de 6 luni) prin care lui H. Mihai i-au fost impuse mai multe obligații, printre care și păstrarea unei distanțe minime de 6 metri față de H. Andreea, familia acesteia și locul de muncă.

Miercuri, 7 aprilie, în jurul orei 15.05, H. Mihai s-a deplasat la locul de muncă al femeii și a amenințat-o și lovit-o pe aceasta.

Având în vedere aspectele constatate, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul H. Mihai, sub aspectul comiterii unei infracțiuni de „violență în familie”, și a unei infracțiuni de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, susnumitul fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava pe bază de ordonanță de reținere. La 08.04.2021 suspectul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru a se dispune eventuale măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.