Voneri, 31 martie, în jurul orelor 18:55, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către lucrătorii din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, cu privire la faptul că I.T., de 53 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a decedat în incinta spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc la data de 31.03.2023, în jurul orei 18:50.

În după amiaza zilei de 31.03.2023, în jurul orelor 18:00, lucrători din cadrul spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că I.T., în timp ce se afla într-un bar de pe str. Islazului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Acesta a fost transportat într-o stare de semi-conștiență și i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate, respectiv perfuzii cu branho dilatatoare, oxigen, tonice cardiace (adrenalină) dar starea semnelor sale vitale nu s-a înbunătățit. Pacientul fost ținut sub supravegherea doctorilor de gardă, dar la ora 18:50 a survenit decesul acestuia ca urmare a unui stop cardio-respirator.

Din investigații rezultă faptul că bărbatul a mai fost internat la data de 29.03.2023, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în urma unui apel efectuat de către o vecină a defunctului deoarece acesta a era căzut pe stradă, fiind într-o stare avansată de ebrietate.

Pentru defunct a fost stabilit următorul diagnostic preliminar, respectiv „insuficiență cardio acută”, „bronho pneumonie”, „cord pulmonar cronic”, „etilism cronic” și „stop cardio-respirator”.

I.T.nu prezenta urme de violență la nivelul corpului, iar acesta era cunoscut ca fiind cu probleme de sănătate și consumator de băuturi alcoolice.

S-a dispus efectuarea necropsiei de către serviciul de medicină-legală Câmpulung Moldovenesc.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.