Vineri, 22 octombrie, în jurul orelor 0735, L. Andrei de 30 ani din mun. Câmpulung Moldovenesc, a condus autoturismul marca Ford Fiesta pe DN17, în afara localității Bucșoaia, având direcţia de deplasare Frasin către Gura Humorului şi din cauză că nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul marca Dacia Logan condus de I. Mihai de 47 ani din mun. Câmpulung Moldovenesc, care circula regulamentar în faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea ușoară a numitei L. Maria de 33 ani, pasager pe scaunul dreapta față în autoturismul, marca Dacia Logan, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzie coloană cervicală”.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceştia au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto L. Andrei, care nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, întrând în coliziune cu acesta.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal numitului L. Andrei sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.