Duminică, 13 noiembrie, în jurul orei 19:24,  Claudiu P. de 41 ani,  din mun. Câmpulung Moldovenesc  a condus  autoturismul  marca VW pe str. Calea Transilvaniei din oraș, ocazie cu care a oprit autoturismul neregulamentar în faţa magazinului Pop Tămas, după care s-a pus în mișcare spre str. Calea Bucovinei. După identificare, conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilometru  şi s-a stabilit că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică în valoare de 1,421 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare  i s-a adus la cunoștință obligativitatea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, sens în care acesta și-a exprimat consimțământul scris cu privire la desfășurarea acestei proceduri, ulterior fiind condus la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.

Ulterior s-a constata cășoferul nu avea nici permis de conducere valabil și s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Prin Ordonanţa din data de 14.11.2022, organele de poliţie judiciară au dispus reţinerea suspectului Claudiu P., pe o durată de 24 ore, începând de la data de 14.11.2022, ora 02:20 şi până la data de 15.11.2022, ora 02:20, acesta urmând a fi depus la Centrul de reţinere şi arestare preventivă al I.P.J. Suceava, urmând ca la data de 14.11.2022 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenec cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.