Sâmbătă, 1 martie, în jurul orei 16.40, pe D.J. 208, pe raza localităţii Dolheşti, un tânăr de 25 ani, din comuna Cârlibaba, în timp ce conducea autoturismul, a lovit atelajul hipo condus de un localnic de 34 ani, care în timp ce se deplasa în aceeaşi direcţie a tras de hățuri, poziționându-se perpendicular pe axul drumului.

În urma impactului a rezultat moartea cabalinei și avarierea autoturismului. Nu au fost victime omenești. Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 pentru conducătorul autoturismului și de 0,52 mg/l alcool aer pur expirat pentru conducătorul atelajului hipo.

Vineri, 28 februarie, ora  22.09, pe DN 17B, în comuna Dorna Arini, un bărbat de 33 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă periculoasă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit și distrus un stâlp din beton de la rețeaua electrică, după care  s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Conducătorul auto folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l şi nu a suferit  vătămări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.