Joi, 3 octombrie, la ora 13.39,  la U.P.U. Suceava s-a prezentat P. S., de 26 ani, din comuna Șcheia, fiind însoţit de fiul, P. A., în vârstă de 2 ani, ocazie cu care a declarat că minorul a căzut din cabina unui autocamion, ce staţiona în parcarea TPL Suceava, lovindu-se în zona capului.

Cu ocazia discuţiilor purtate cu Pop Samuel, acesta a precizat că lucrează ca şofer, la o firmă de transporturi internaţionale, iar joi, la ora 12.00, s-a deplasat împreună cu soţia şi fiul în parcarea TPL Suceava, unde era staţionată maşina de serviciu, pentru a-şi pregăti următoarea cursă.

Totodată, bărbatul a menţionat că în timp ce se afla în autocamionul staţionat, iar  soţia şi fiul minor ocupau scaunul din dreapta, fiind uşa deschisă, într-un moment de neatenţie, minorul a căzut din cabina maşinii, lovindu-se la cap.

De asemenea, bărbatul a declarat că l-a transportat pe minor cu maşina personală la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde în urma investigaţiilor medicale a fost diagnosticat cu TCF, prin cădere de la înălţime, după care a fost externat.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.