Vineri, 21 februarie, la ora 12:25, la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a prezentat I.D., de 24 ani, localnic,  care a sesizat faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din municipiul Câmpulung Moldovenesc a efectuat o manevră de întoarcere, manevrând autoturismul cu spatele, ocazie cu care a acroşat uşor un minor care a plecat în fugă de la locul incidentului fără a-l mai putea identifica.

 Au fost efectuate verificări, stabilindu-se că minorul se numeşte este în vârstă de 7 ani și este din municipiul Câmpulung – Moldovenesc.

 S-a luat legătura cu mama acestuia, I.R., care a declarat faptul că fiul său se află la domiciliu împreună cu bunicii şi, după terminarea programului de lucru, va lua hotărârea dacă îl va prezenta sau nu pe minor la o unitate spitalicească pentru un consult medical.

Conducătorul auto a fost testat alcooltest rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează verificări urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.