Duminică, 1 noiembrie, la orele 9:58 lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Mălini, județul  Suceava, despre faptul că un minor de 10 ani s-a tăiat accidental la mâna stângă în sticla de la geam.

În data de 01.11.2020, orele 09.50, minorul se pregătea să plece la biserica din localitate cu tatăl său.

 După ce s-a spălat în baie, acesta s-a întors în dormitorul locuinței pentru a se îmbrăca, iar în momentul când a vrut să deschidă ușa, acesta a împins de zona ușii unde se afla un ochi de sticlă, moment în care sticla s-a spart, iar cioburile de sticlă au căzut pe mâna stângă a minorului, provocându-i leziuni minore.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD Fălticeni care i-a acordat primele îngrijiri medicale minorului, diagnosticându-l cu „plagă tăiată la nivelul membrului superior stâng”, ulterior transportându-l la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații suplimentare.

Din verificările efectuate s-a stabilit că minorul nu a fost victima vreunei fapte de natură penală iar în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia se va dispune procedural.

Totodată vor fi anunțați lucrătorii din cadrul DGASPC Suceava cu privire la producerea  evenimentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.