Miercuri, 27 mai, la ora 15.13, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată de către M. Ionela, din com. Vama, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că fiul său minor în vârsta de 5 ani a suferit leziuni după ce s-a tăiat la degetele de la mâna stângă într-o șișcorniță de tocat furaje din anexa gospodăriei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că B. Viorel din comuna Vama, desfășura activități gospodărești la domiciliu, respectiv în timp ce se afla într-o anexă a locuinței, toca furaje la o șișcorniță cu motor electric, iar la un moment dat nepotul acestuia, M. Andrei, s-a apropiat de axul motorului acelui ansamblu și i-au fost prinse degetele de la mâna stângă între axul respectiv și roata metalică zimțată care rotea cuțitele, strivindu-le. În momentul producerii incidentului, mama minorului, se afla în locuința sa din aceeași curte, având grijă de fiica cea mică în vârstă de 1 an.

La fata locului a fost solicitata prezenta unui echipaj medical care l-a transportat pe minor la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

M. Ionela a declarat că incidentul a avut loc datorită neatenției, fapt confirmat și de bunicul minorului, care nu l-a observat intrând în anexa unde se afla și nici nu l-a văzut când prin spatele său s-a apropiat de șișcorniță.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

           

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.