Marți, 23 mai, la orele 16.32, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că un minor  în vârstă de 2 ani, a fost transportat de către mama sa cu autoturismul la secția C.P.U Câmpulung Moldovenesc, întrucât minorul s-a opărit cu ceai ferbinte.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 23.05.2023, în jurul orei 12:00, minorul a vărsat o cană de ceai fierbinte peste membrele inferioare, în timp ce se afla împreună cu mama sa la domiciliul  din comuna Moldova-Sulița, cel mai probabil într-un moment de neatenție al mamei sale, minorul fiind tranportat de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, la Spitalul Sfânta Maria Iași, deoarece a fost diagnosticat cu arsură de gradul II.

Ca urmare a celor sesizate în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196, alin. (1) din Codul Penal.

În cauză a fost sesizată și D.G.A.S.P.C. Suceava, pentru a  efectua verificări conform competențelor ce le revin.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.