Marți, 23 noiembrie, la ora 12.50, SPR 12 Preuteşti a fost sesizată prin SNUAU 112  de către V. Georgiana despre faptul că este un copil lovit de cal.

Din cercetările efectuate a rezultat următoarea situaţie de fapt :

La 23.11.2021, ora 12.50, V. Vasile și V. Georgiana din sat Valea Bourei, comuna Dolhești, în timp ce se aflau în domiciliu  l-au observat pe fiul lor în vârstă de 3 ani, care a intrat în locuință plângând. Din discuțiile purtate cu acesta a rezultat faptul că a fost la adăpostul pentru animale unde a fost lovit de cal, motiv pentru care mama sa a apelat nr. de urgență 112 unde a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul SMURD-Dolhasca care la preluat pe minorul împreună cu mama acestuia și i-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma investigațiilor sumare efectuate la Spitalul Municipal Fălticeni, minorul a fost diagnosticat cu „plagă transfixantă buza superioară”.

Aspectele au făcut obiectul informării DGASPC Suceava.

 S-a luat legătura cu procurorul de caz care a dispus urmărire evenimentului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, fiind întocmit dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.