Miercuri, 5 august, la ora 14:26, lucrătorii din cadrul SPR 4 Gălăneşti au fost sesizaţi de către Spitalul Municipal Rădăuți prin intermediul OS din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească mai sus menționată a fost adus un minor de 2 ani, din com. Vicovu de Jos, care a ingerat involuntar detergent.

Ca urmare a sesizării s-a luat legătura telefonică cu mama minorului, care a relatat faptul că în timp ce se afla la locuința de domiciliu, a intrat până în cămara locuinței, minorul rămânând pe holul de la intrare în locuință. După aproximativ un minut, mama a ieșit din cămară, moment în care l-a văzut pe fiul sau având spume la gură, iar într-o mână ținea o pernuță de detergent lichid pentru haine, care era spartă.

Mama minorului l-a apelat pe soțul ei, împreună cu care au transportat pe minor în stare conștientă la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost diagnosticată cu ”ingestie involuntară cu detergent pentru haine”.

Ulterior urmează a fi informată DGASPC Suceava și Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei Comunei Vicovu de Jos, în vederea efectuării unei anchete sociale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.