Un cuplu din Statele Unite a primit din partea unei mirese o factură de plată, după ce aceştia nu au mai luat parte la eveniment, deşi iniţial îşi anunţaseră prezenţa. Mireasa spune că suma trebuie plătită pentru că au ţinut ocupate cele două locuri.

Invitata a rămas uimită în momentul în care a primit „factura de neprezentare” din partea miresei, după ce nu au mai putut fi prezenţi la marele eveniment din viaţa acesteia, transmite The Mirror. Proaspăta soţie, care a transmis cuplului că are de achita 240 de dolari a specificat că cele două locuri confirmate fuseseră deja plătite, iar acum ea trebuie să îşi recupereze banii. O imagine a facturii a fost distribuită online arătând că invitaţii au fost taxaţi cu 240 de dolari, pentru cele două locuri rămase libere.

Factura detaliază că plata reprezintă neprezentarea cuplului la nuntă, cu toate că locurile au fot iniţial confirmate. „Această factură vă este trimisă, deoarece ați confirmat participarea la nuntă, fiind adăugaţi la numărul final de invitaţi. Suma de mai sus este costul locurilor voastre. Deoarece nu ne-ați sunat sau ne-ați notificat în mod corespunzător că nu veți fi prezenți, această sumă este pe care ne-o datorați pentru plata pentru locurile dumneavoastră care au fost achitate în avans. Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce metodă de plată veţi alege. Vă mulțumim!”a scris mireasa în descrierea facturii.

După ce imaginea a devenit virală, utilizatorii au numit-o pe mireasă ca fiind meschină, susţinând că acceptarea unei invitaţii la nuntă nu reprezintă semnarea unui contract, iar în final decizia aparţine invitaţilor. Alţii au dat dreptate miresei, coniderând că este necesar ca mirii să fie anunţaţi din timp de către invitaţi că aceştia nu vor mai putea participa la eveniment, relatează observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.