Și-a amenințat fiul cu un cuțit! Un bărbat de 39 ani, din localitatea Slatina, fiind băut, s-a folosit de un cuțit pentru a-și intimida fiul de 20 ani, în timp ce se afla în localul numit „La Vamanu” din satul Găinești.

În timpul în care se încerca audierea autorului victimei, în apropierea localului a fost identificat tatăl acesteia, ocazie cu care s-a procedat la efectuarea controlului corporal sumar, asupra celui în cauză fiind descoperit la cureaua pantalonilor un cuțit tip baionetă, având lungimea totală de 33 cm.

Fiind audiat, autorul a declarat faptul că la 25 august a avut o altercație cu fiul, iar în jurul orei 17.00 s-a deplasat la localul numit „La Vamanu”, având din nou o altercație cu acesta, în urma căreia s-a deplasat la domiciliul său, de unde a luat asupra lui un cuțit cu intenția de a-l lovi.

Cuțitul a fost ridicat pe bază de dovadă, în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „portul, fără drept,…., al cuțitului…”.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.