La sfârșitul acestei săptămâni, orașul Gura Humorului va fi gazdă pentru turneul Mix Music Evo 2014, organizat de cei de la Radio Zu, realizat de Mix Music București și produs de Marius Gavrilă.

La inițiativa primarului Marius Ursaciuc, cetățenii orașului și turiștii aflați în această perioadă în zona Humorului se vor bucura de trei seri la rând de muzică și antren în centrul orașului. Mihai Morar și Daniel Buzdugan vor întreține atmosfera și vor prezenta artiștii ce vor cânta.

Vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 17:00, spectacolele vor aduce pe scena din centrul orașului cântăreți și trupe de succes ale momentului. Cum toți sunt pe afișul evenimentului, nominalizarea unora în dauna celorlalți nu are niciun sens. Dacă vă regăsiți preferințele pe afiș, nu trebuie decât să ajungeți la Gura Humorului, intrarea fiind liberă, și să vizionați spectacolele.

Vara asta va fi toridă și începe de-a dreptul exploziv, noroc că s-a deschis ștrandul Ariniș unde vă puteți răcori în caz de suprasarcină. Vă dorim petrecere frumoasă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.