Infrastructura rutieră din comuna Poiana Stampei continuă să treacă prin amplul proces de modernizare, iar cel mai recent proiect din acest domeniu dovedește acest lucru.

Potrivit primarului localității, ing.Viluț Mezdrea, prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii se va realiza un proiect de modernizare a unui drum din zona ce duce spre satul Dornișoara.

Este vorba despre 12 km de drum ce vor fi modernizați prin asfaltare.  Având în vedere faptul că am semnat și contractul de finanțare, dar și pe cel de execuție lucrări, sperăm să demarăm curând această investiție. E drept că nu cunoaștem gândurile pe care le vor avea guvernele care vor veni. Ne punem însă speranța ca proiectele aprobate sau începute, pentru care s-au depus eforturi financiare enorme de la bugetul comunei pentru întocmirea documentației tehnice să fie finalizate”, a declarat primarul Viluț Mezdrea.

Fondul de Dezvoltare și Investiții este destinat finanțării proiectelor de dezvoltare care cuprind investiții sau lucrări de întreținere și reparații curente ale primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară în domenii prioritare precum sănătate, educație, apă și canalizare, rețea de energie electrică și rețea de gaze, infrastructura de transport, salubrizare, rețea de iluminat public, precum și în alte domenii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.