Primarul comunei sucevene Horodniceni, Neculai Florea, este omul care nu dorește să vorbească despre planurile sale cu privire la viitorul comunități, care încă nu s-au concretizat, însă acceptă să vorbească despre toate proiectele realizate sau care se află în curs de realizare. Este de părere că oamenii trebuie să fie informați corect și nu să li se dea speranțe până nu se știe un răspuns clar.

Florea se află la al treilea mandat, iar de când reprezintă această comună a reușit să își lase amprenta asupra aspectului acesteia.

Doar anul acesta, edilul a reușit să finalizeze mai multe proiecte extrem de importante pentru comunitate, proiecte de care oamenii aveau cu adevărat nevoie.

Este vorba despre pietruirea a 15 km de drum, un proiect ambițios pe care am reușit să îl ducem la bun sfârșit și care s-a ridicat la o valoare de 1 milion de euro. Astăzi oamenii din comună se bucură de acest drum, fiind extrem de mulțumiți, întrucât le-a fost greu să creadă că acest proiect va deveni realitate. De asemenea, am reușit să reabilităm căminul din Rotopănești, un proiect în valoare de 198.000 de lei, iar dovadă că acest obiectiv era necesar, avem nunți deja programate până la sfârșitul anului”, a declarat Neculai Florea.

De altfel, în comună se lucrează și în această perioadă, edilul menționând faptul că în afară de aceste proiecte, mai există unele care sunt în fază de licitație, deci, vor începe lucrările în scurt timp.

Avem trei școli prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1, la care se lucrează acum. De asemenea, suntem în grafic și cu apa și canalul, și cu un dispensar medical, dar și cu un pod spre Vorniceni. S-a scos la licitație și căminul din Horodniceni, precum și înființarea unei grădinițe”, a mai spus edilul.

La Horodniceni va fi amenajată și o sală de sport cu toate dotările necesare, dar și multe alte proiecte de care oamenii au cu adevărat nevoie.

Lucrăm în permanență, avem proiecte de care vor beneficia locuitorii din comuna noastră, dar despre care vom mai vorbi la momentul potrivit”, a conchis Neculai Florea, primarul comunei Horodniceni.


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.