Ultima ediție din acest sezon a Midnight Poker TVshow, oferită de 888poker și PokerFest România și difuzată de postul B1TV, a fost câștigată de Mirel Drăgan, dublu campion mondial la kempo.

 

 

Mirel Drăgan s-a remarcat în sport ca fiind un luptător de elită: multiplu deținător al titlului național, european și dublu campion mondial la kempo. Totuși, el le-a arătat fanilor că este foarte priceput și la poker, după ce a câștigat ultima ediție a Midnight Poker TVshow.

 

La final, după ce a primit cecul în valoare de 3.000 de euro, Mirel Drăgan și-a stăpânit cu greu emoțiile. „A fost foarte greu, mi s-a făcut pielea de găină pe mine. Nu știam cum să-l scot all-in pe adversar și nu știam cum să-l păcălesc. Mi-a plăcut și normal că mai vin. Voi veni tot timpul la acest show! Am promis că o să fiu campion și am reușit”, a spus Mirel Drăgan.

 

Mirel Drăgan i-a avut printre adversari în show-ul televizat pe prezentatoarea Cătălina Constantinescu, alături de alți 5 adversari care au câștigat calificările din sateliții de pe 888poker online. Practic, acest show le-a permis utilizatorilor să își demonstreze abilitățile online și să câștige, pe lângă premiile garantate la sateliți, și accesul în show-ul televizat de postul B1TV. Aici, conform formatului, erau prezenți câștigătorii din sateliții online alături de un invitat surpriză (ori doi, cum a fost cazul în ultima ediție).

 

Iar câștigătorul ultimei ediții a fost invitatul surpriză Mirel Drăgan. A fost pentru a doua oară în istoria acestui show când un invitat surpriză câștigă marele premiu, după Flick Domnul Rimă.

 

Mirel Drăgan a dezvăluit că obișnuiește să joace poker de distracție alături de prieteni, în timpul liber. Iar spiritul său competitiv s-a văzut din plin la Midnight Poker TVshow. „În timpul liber, prin cantonamente, la întâlniri cu prietenii mai jucăm o carte, mai facem o glumă. Jucăm de relaxare, de distracție. La poker poți să ai niște principii, să joci anumite cărți, pe unele să nu le joci, dar strategia o aplic în funcție de cărți și de adversari”, a explicat Mirel Drăgan.

 

De asemenea, Mirel Drăgan a povestit în același show că este obișnuit cu sportul încă de la vârsta de 6 ani și a vorbit și despre planurile sale de viitor.

 

„Fac lupte de contact de la 6 ani, de atunci am început. Sunt 29 de ani de sport. Am cam atins toate treptele sportului, dar în decembrie voi avea un meci la Colosseum și vreau să închei anul cu o victorie, să stau relaxat de Sărbători. Cel mai memorabil moment pe care nu am cum să-l uit pot spune că a fost ultimul meci de la Cluj. Am dominat adversarul toate trei reprizele, dar în ultimele 10 secunde mi-a dat un genunchi sub barbă, am fost numărat și era să pierd meciul. Eram relaxat și el a scos asul din mânecă”, a explicat Mirel Drăgan.

 

Mirel Drăgan, câștigătorul ultimei ediții, este un luptător profesionist de Kempo, care a primit titlul de maestru emerit al sportului. El a fost campion mondial în 2014, la Budapesta, și în 2015, în Analya. De asemenea, tot în 2015 a câștigat și un titlu european. În plus, în 2017, Drăgan a câștigat trofeul Grand Champion la Campionatele Mondiale din Las Vegas. Mirel Drăgan mai este cunoscut publicului din țara noastră și după ce a participat la show-ul Exatlon, în echipa Faimoșilor.

 

Sezonul 2021 Midnight Poker TVshow a ajuns la final cu ediția numărul 18, însă organizatorii le pregătesc fanilor din țara noastră o nouă surpriză, semn că sunt șanse mari ca show-ul să fie prelungit, având în vedere succesul de care se bucură.

 

Cătălina Constantinescu, surpriza de la ultima ediție Midnight Poker TVshow

 

La ultima ediție Midnight Poker TVshow printre invitații surpriză s-a aflat și Cătălina Constantinescu. Ea este cunoscută publicului deoarece a fost gazda show-ului timp de mai bine de 25 de ediții.

 

Fire jovială, Cătălina Constantinescu a venit la Midnight Poker TVshow cu un singur gând: să își răzbune soțul, care în ediția cu numărul 17 din acest sezon a încheiat pe locul 4. S-a descurcat ceva mai bine, dar a terminat pe locul 3, fiind scoasă de la masă tocmai de Mirel Drăgan.

 

„Am reușit să fiu pe locul 3, dar măcar nu am ieșit prima”, a spus Cătălina în momentul în care a părăsit jocul cu zâmbetul pe buze.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.