Un hoț din Anglia a găsit o metodă inedită de a se ascunde de poliţiştii care îl căutau pentru furt și infracțiuni comise la volan. Planul lui a dat greș în urma unei percheziții la domiciliu.

Totul s-a petrecut în luna iulie, atunci când Oshua Dobson, un tânăr, în vârstă de 18 ani, a încercat să păcălească poliția din Greater Manchester în timpul percheziției unei case din Rochdale, Marea Britanie.

Mai exact, tânărul, care era căutat pentru furt și infracțiuni comise la volan, s-a ascuns în interiorul unui ursuleț de pluș.

Schema a ţinut până în momentul în care ofițerii au observat ursul de pluş respirând, moment în care au dat alarma, notează antena3.ro.

Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat la adresă un urs mare care respira înainte de a-l găsi pe Dobson ascuns înăuntru”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de BBC.

El a adăugat că acum tânărul stă  „îndesat în spatele gratiilor” acolo unde va sta 9 luni pentru furt de mașini, dar şi pentru că a condus în timp ce avea permisul suspendat și a plecat fără a plăti benzina, scrie psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.