În societatea de astăzi este destul de dificil pentru tinerele studente sau absolvente de liceu să găsească un job la care să meargă cu drag şi de pe urma căruia să câştige sume mari de bani.

Nevoile sunt nenumărate, de aceea un loc de muncă bine plătit precum cel de model videochat reprezintă soluţia ideală pentru cele care doresc să se realizeze şi să ducă un trai lipsit de griji.

Pentru că nu este atât de uşoară găsirea unui loc ideal de muncă, studio-ul Tandress le vine tuturor tinerelor cu potenţial în întâmpinare, cu oferte de muncă în calitate de model videochat. Desigur, pentru a putea participa la un interviu, fiecare domnişoară trebuie să îndeplinească anumite criterii, să respecte anumite cerinţe și – cel mai important – să îşi dorească cu adevărat să muncească.

Bineînţeles, chiar dacă cerinţele pot părea puţin stricte, beneficiile de care se bucură cele care devin modele în videochat sunt nenumărate. Pentru ca fiecare tânără dornică de muncă să aibă posibilitatea de a duce o viaţă cât mai relaxată şi fără griji, studio-ul Tandress organizează interviuri pentru angajari videochat.

tandress_1

Criterii pe care trebuie să le îndeplinească un model videochat

Pentru a putea deveni model, o tânără domnişoară trebuie să fie în primul şi primul rând prezentabilă. Ce înseamnă acest lucru? Numai cele care au un corp aranjat şi o siluetă bine proporţionată reuşesc să cunoască adevăratul succes.

Desigur, acest lucru nu este suficient. Este important ca un model videchat să aibă abilităţile comunicative foarte bine dezvoltate. În cazul în care o tânără are potenţial, însă nu a avut oportunitate până în prezent de a-şi exersa aceste abilităţi, echipa Tandress este mereu dispusă să o ajute să devină cea mai bună angajată.

Încrederea în propria persoană este o trăsătură deosebit de importantă ce ar trebui să caracterizeze orice model. În acest mod, şansele de a avea câştiguri lunare tot mai sporite sunt mai mari, pentru că asta îşi doresc clienţii care apelează la serviciile studio-ului, să petreacă un timp de calitate în faţa camerei web alături de o domnişoară fermecătoare.

Beneficiile de care se bucură fiecare model videochat la Tandress

Principalul scop al acestui studio este de a-şi satisface clienţii, dar şi de a le oferi tuturor angajatelor posibilitatea de a câştiga cât mai mulţi bani. Fiecare tânără visează la o viaţă de lux, la vacanţe exotice, la o garderobă cât mai diversificată, precum şi cele mai scumpe produse cosmetice, de la cele mai luxoase brand-uri.

Toate angajatele din cadrul studio-ului Tandress au parte de multiple beneficii, de care se bucură din plin.

Câştiguri uriaşe – în comparaţie cu toate celelalte locuri de muncă care se găsesc în ţară, meseria de model videochat este cea mai bine plătită. Toate modelele care lucrează la acest studio au aflat acest lucru, iar acum se bucură de o viaţa aşa cum îşi doresc. Sumele de bani şi bonusurile pe care le primesc lunar le permite să îşi facă toate mofturile, să se întreţină pe tot parcursul studiilor universitare, dar şi să îi ajute pe cei dragi.

Program flexibil – pentru că timpul este extrem de preţios şi fiecare îşi doreşte să se împartă în aşa fel încât să realizeze tot ce îşi propune, programul pe care trebuie să îl respecte modelele videochat este foarte flexibil și poate fi stabilit de comun acord cu angajatorul.

Mediu de lucru plăcut – în funcţie de atmosfera de la muncă, fiecare se simte mai relaxat sau mai obosit după terminarea programului în mod obişnuit. De fiecare dată când un model termină programul de lucru, acesta este plin de viaţă şi energie, tocmai datorită faptului că locul în care îşi prestează serviciile este unul foarte plăcut, condiţiile de care au parte acolo fiind precum cele din cadrul celor mai luxoase hoteluri.

Oricine doreşte să aibă un job bine plătit, un program relaxat, dar şi o dispoziţie întotdeauna pozitivă ar trebui să aibă în vedere posibilitatea de a deveni model videochat. Fiecare tânără sigură pe propria persoană, încrezătoare în forţele sale, cu un aspect fizic deosebit, este aşteptată în cadrul studio-ului Tandress cu braţele deschise, pentru un interviu de angajare.

4 Responses

 1. Corina

  In ziua de azi, fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un venit lunar peste medie, astfel incat sa-ti poti acoperii cheltuielile, fara sa mai fie nevoie sa depinzi de cneva, iar daca videochatul este o soltie, de ce nu?

  Răspunde
 2. Mirabela

  Este un job foarte ok, in care esti rasplatit pentru munca ta. Cu cat de implici mai mult, cu atat veniturile vor fi mai mari. Un alt punct forte este programul flexibil, care te ajuta sa nu renunti la viata sociala.

  Răspunde
 3. Elena

  Trebuie sa fii ambitioasa, comunicativa si sa te implici, pentru a ajunge la castiguri bune. Majoritatea studiourilor iti pun la dispozitie o perioada de training, care te ajuta si in viata de zi cu zi, nu doar la job.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.