Joi, 1 aprilie, la ora 20:58, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată de către I. Maria, din mun. Suceava, cu privire la faptul că în interiorul fabricii Mopan Suceava l-a identificat căzut la podea pe I. Neculai, de 63 ani, localnic, maistru în cadrul fabricii.

În urma primelor verificări s-a stabilit că I. Neculai ocupa funcţia de maistru în cadrul morii ce aparţine fabricii SC. Mopan Suceava S.A., iar la ora 18:00, trebuia să iasă din serviciu. Acesta a fost identificat de către auditul fabricii, I. Maria, pe holul care duce dinspre moara fabricii către biroul maistrului, căzut la podea cu faţa în jos, fiind lovit în zona nasului în urma impactului cu solul.

 Din declarația numitei I. Maria a rezultat faptul că I. Neculai era căzut pe holul ce duce către moara fabricii în imediata apropiere a uşii de acces către biroului maistrului. De asemenea susnumita a declarat faptul că maistrul trebuia să termine tura la ora 18:00, ea identificându-l pe acesta la ora 20:56.

În urma cercetării locului faptei s-a stabilit că ușa de acces ce duce către moara fabricii, pe a cărui hol a fost identificat cadavrul lui I. Neculai se afla larg deschisă, nefiind identificate urme de răvăşire sau de distrugere.

 Din discuţiile purtate cu aparţinătorii susnumitului acesta urma un tratament pentru probleme cardiace.

Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.