La 01.01.2020, în jurul orei 17.55, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, un bărbat de 51 de ani din județul Maramureș a efectuat un viraj spre stânga pentru a pătrunde la o pensiune din zonă, fără însă să se asigure corespunzător și fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 20 de ani din comuna Stulpicani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei femei de 54 de ani din județul Vaslui, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto de 20 ani, a unui tânăr de 19 ani și a unei minore de 16 ani, ambii din comuna Stulpicani, pasageri în autoturismul care circula regulamentar.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 20 de ani și de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 51 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.