Moartea unui medic stomatolog din Timișoara, care a decis să-și pună capăt zilelor la doar 39 de ani, a cutremurat o întreagă comunitate.

Tânărul medic și-a tăiat venele, apoi s-ar fi spânzurat. El a fost găsit de soția lui în baia locuinței, marți. Aceasta a sunat la 112, însă medicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Medicul a lăsat un mesaj de adio

 

Potrivit presei locale, bărbatul era convins că e trădat în dragoste și și-a mărturisit durerea într-o scrisoare postată pe pagina de Facebook, apoi şi-a curmat zilele.

“Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproşat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă şi în rest făceam muncă de construcţii pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine şi ai simţit că nu îţi mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aş fi avut şi eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecţiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ţinuit la pat şi m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi şi în care aş fi avut mult mai multă nevoie de susţinere morală, nu de critici şi certuri (…) E momentul ca şi eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viaţa mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greşit vă spun sincer că îmi pare rău”, ar fi scris medicul stomatolog pe reţeaua de socializare.

Imediat după postarea de pe Facebook, prietenii bărbatului au început să îi transmită mesaje de încurajare, insă când au înţeles că acesta s-a sinucis, au revenit cu mesaje tulburătoare.

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili împrejurările tragediei.

Sursa: Pro Tv

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.