Ieri dimineață, un microbuz care transporta persoane, a ieşit în afara carosabilului, a lovit un mal de pământ şi s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc pe DJ 209D, pe raza comunei Șerbăuți și a fost nevoie de intervenția a șapte autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, echipajele salvatorilor au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide combustibile şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, răniţilor li s-a acordat primul ajutor medical de către pompierii paramedici SMURD şi lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

În microbuz se aflau 10 persoane, 8 bărbaţi şi două femei, conştiente şi cooperante, care au suferit diferite leziuni, cea mai gravă fiind suferită de un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu o fractură de bazin și care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Medicul șef de la UPU Suceava, doctorul Liviu Cîrlan, a declarat că se efectuază investigații asupra persoanelor accidentate, în special la segmenetele de la nivelul membrelor superioare și inferioare ale acestora, iar în funcție de rezultat se va decide internarea lor sau dacă vor primi îngrijiri medicale la domiciliu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.