Marți, 18 februarie, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, în care a fost implicat un minor ce nu posedă permis de conducere.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la 18.02.2020, în jurul orei 07.40, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Bucovina din oraşul Gura Humorului, un minor de 15 ani din municipiul Fălticeni nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, ocazie cu care, a acroşat autobuzul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din comuna Mănăstirea Humorului.

După impact, conducătorul auto nu a oprit la faţa locului și a continuat deplasarea până la un centru de dezmembrări auto, cu scopul de a preda autoturismul, acesta fiind locul unde a fost identificat de poliţişti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul figurează ca fiind furat din judeţul Bistriţa Năsăud în noaptea de 17/18.02.2020.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.