Sâmbătă, 14 decembrie, ora 12:10, P. M., a sesizat prin SNUAU 112 faptul că ”un șofer minor a călcat un câine”. Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că la aceeași dată, ora 12.00, B. R, de 16 ani, în timp ce conducea autovehiculul tip microbuz, marca Mercedes pe DC Vuliva, din loc. Frătăuții Noi, a lovit un câine care se afla pe partea carosabilă, în urma impactului aceștia decedând.

După producerea evenimentului, minorul B. R. a plecat de la fața locului și nu a mai fost identificat pe raza localității de domiciliu.

Autovehiculul implicat în accident, marca Mercedes, înmatriculat în Marea Britanie a fost identificat de polițiști la locuința de domiciliu a lui B. R., situată la o distanță de aproximativ 2 km față de locul producerii accidentului, fiind luat de la fața locului de către B. Dinu (tatăl minorului B. R.), anterior sosirii la fața locului a echipajului de poliție.

Din verificările efectuate s-a stabilit că minorul B.R. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma accidentului nu au rezultat victime omenești sau alte pagube materiale.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ”Conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și ”Furt în scop de folosință”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.