La 01.02.2020, în jurul orelor 19:20, patrula de poliție din cadrul Or. Milișăuți, în timp ce se afla pe raza localității Gară, pe un drum public, a observat că auto. marca Audi a întors brusc în fața echipajului, iar conducătorul auto a coborât brusc de la volan cu intenția de a se îndepărta de auto.

S-a stabilit că autoturismul marca Audi de culoare gri a fost condus de L. C. de 26 ani din orașul Milișăuți, iar cu ocazia legitimării s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie .

În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul … de către o persoana care nu poseda permis de conducere…” , urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

La 01.02.2020, orele 17:20, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 208 A pe raza satului Bosanci, comuna Bosanci, în dreptul cimitirului din localitate la ieșirea spre satul Luncușoara, patrula de poliție a observat un autoturism marca VW Passat care circula din direcția Luncușoara spre Bosanci. S-a procedat la efectuarea semnalelor de oprire acustice si luminoase, ocazie cu care conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea pe un drum comunal de pe raza satului Bosanci, comuna Bosanci, spre sala de sport din localitate.

S-a procedat la urmărirea autoturismului in cauza până in dreptul locuințelor persoanelor de etnie rromă, ocazie cu care autoturismul in cauză a fost blocat in drumul comunal. În autoturism, pe scaunul șoferului, a fost identificată o persoană de sex masculin, s-a procedat la scoaterea acestuia din mașină, la încătușarea sa și la conducerea acesteia la sediul SPR 2 Ipotești unde a fost identificat in persoana numitului S. C., de 17 ani domiciliat in satul Bosanci, comuna Bosanci. Fiind întrebat cu privire la documentele sale si ale autoturismului acesta a declarat verbal ca nu posedă permis de conducere și nu are la el documentele mașinii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul … de către o persoană care nu posedă permis de conducere…”, ce va fi soluţionat procedural de către Postul de Poliţie Udești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.