Sâmbătă, în jurul orei 16:50, pe DN2E, în comuna Voitinel, a avut loc un grav accident rutier, un autoturism intrând în coliziune cu un stâlp. Impactul a fost deosebit de puternic, astfel încât toţi cei trei ocupanţi ai maşinii au rămas încarceraţi.

Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi Garda de Intervenţie Vicovu de Sus s-au deplasat cu două autospeciale şi două ambulanţe SMURD la fața locului. De asemenea, pompierii militari au fost sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Salvatorii au aplicat măsurile de de siguranţă specifice, prin balizarea zonei, deconectarea bornelor de la bateria de acumulatori şi verificarea scurgerilor de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, i-au extras pe cei trei bărbaţi prinşi între fiarele maşinii şi au început manevrele de acordare a primului ajutor medical.

P.V., în vârstă de 50 de ani, şi H.R., de 59 de ani, au fost preluaţi de ambulanţele SMURD şi transportaţi la spital, ei suferind multiple traumatisme în urma accidentului rutier. A treia victimă, în vârstă de 58 de ani, preluată de echipajul SAJ, a fost resuscitată timp de mai bine de 45 de minute, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă, constatându-se decesul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.