Mereu cu forțe proaspete, fiecare nou an vine cu surprize pe care reprezentantele feminine le așteaptă cu entuziasm. Atunci când acestea vizează lumea fashion, bucuria este mai mare! Dacă hainele sunt cele care redau confortul fizic în mare măsură, look-ul redat de coafură este în mod definitoriu cel cu dublu efect – și fizic și psihic. Ce femeie nu se stresează atunci când știe că a plecat de acasă deși nu era mulțumită de cum îi stă părul? 

Cu cât mai dificil trebuie să fie pentru cele care au probleme cu părul – este fragil, subțire, se rupe ușor, este uscat, lipsit de vitalitate, nu crește parcă deloc și așa mai departe. Dar să fim serioși! Astfel de neajunsuri pot fi ușor depășite astăzi, iar surprizele pe care le-a pregătit Belher în acest sens sunt dovada clară în acest sens: extensii păr și peruci, cozi și bretoane, în culori și volume dintre cele mai diverse. 

Un nou look în noul an, cu Belher

Orice femeie resimte din când în când nevoia de o schimbare și cu atât mai mult cu cât un nou an a sosit. Din dorința de a fi mai cochete sau pur și simplu mai feminine, mai atrăgătoare, tot mai multe sunt astăzi adeptele extensiilor și a perucilor de păr. Unele preferă extensii clip on pe care le aplică imediat când sunt în întârziere, altele sunt fidele acelor peruci clasice care imită perfect aspectul podoabei capilare și există și categoria celor care îmbrățișează cu entuziasm noile trenduri în materie de coafuri, lungime sau nuanțe ale părului. 

Deși în anumite contexte variantele din păr sintetic sunt o opțiune valabilă, cele mai multe își îndreaptă atenția asupra extensiilor și a perucilor din păr natural. La capitolul extensii păr natural, preferințele feminine sunt variate. Unele se împacă cel mai bine cu tresa, altele adoră extensiile microring, spre exemplu, pe când altele nu ar renunța la cele tip tape on pentru nimic în lume. Referitor la preţ, acesta va varia desigur în funcție de modul de atașare al extensiilor, dar și de volum, culoare, lungime etc. 

În ceea ce privește perucile spre care se pot orienta cele ce doresc o schimbare inedită de look pentru 2020, specificațiile acestora pot fi la fel de diverse: cu monofilament integral sau parțial, cu dantelă, parțiale etc. 

Bineînțeles că în fața unei așa mari game de opțiuni orice femeie ar putea deveni confuză. De faptul că nu se va întâmpla asta promit să se asigure experții Belher. În cadrul Beauty Bar-ului cele interesate pot încerca diverse produse, sub consilierea specialiștilor, pentru a face alegerea potrivită a extensiilor sau a perucii. Mai mult decât atât, aici beneficiază de tratamente profesionale, montare extensii, pot solicita servicii sau pot cumpăra produse de ingrijire extensii, de coafare etc. 

Pentru cele care sunt nerăbdătoare să încerce o schimbare de look, dar nu sunt din București, www.belher.ro este site-ul official de unde pot comanda produsele. Locațiile fizice unde pot fi găsite magazinele, respectiv Beauty Bar-urile Belher sunt Băneasa Shopping City, etaj 1, respectiv Bd. Pache Protopopescu, București.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.