Există posibilitatea ca în decursul săptămânii viitoare primăria municipiului Suceava să semneze un contract cu o firmă de hingheri, pentru a rezolva odată pentru totdeauna problema câinilor fără stăpân. Reamintim că deși selecția de oferte a avut loc, aceasta nu va fi luată în considerare, ca urmare a unei greșeli de documentație nesemnalată la timp.

Această procedură a fost reluată în regim de urgență, deoarece câinii ce sunt peste tot în oraș creează adevărate probleme cetățenilor, motiv pentru care până vineri vor fi analizate toate ofertele firmelor care doresc să încheie acest contract cu primăria suceveană. Contractul prevede strângerea, transportarea și predarea maidanezilor către adăpostul de animale din Lunca Sucevei.

Cel mai probabil vineri, comisia de analiză a ofertelor va lua o decizie asupra firmei ce se va ocupa de colectarea patrupedelor, pentru ca mai apoi, într-o ședință extraordinară ce va avea loc în decursul săptămânii viitoare, Consiliul Local să ia hotărârea decisivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.