Începând de ieri, sucevenii care locuiesc sau ajung în zona „George Enescu” se pot bucura de gustul inconfundabil al produselor țărănești „Scuza”. Aici a fost inaugurat ieri un nou magazin, iar clienții au stat deja la rând pentru a cumpăra produsele tradiționale din Bucovina.

Un nou magazin „Scuza” în municpiul Suceava
„Ne bucurăm că s-a mai deschis un magazin și în această zonă. Atât modul în care sunt amenajate aceste magazine, cât și calitatea acestor produse, ne face să alegem cu încredere, de fiecare dată, magazinul «Scuza»”, ne-a spus unul dintre clienți.

Gică Croitoru, administratorul acestor magazine, a declarat pentru SuceavaLive că, inițial a pornit de la o afacere mică, însă, pentru că, produsele sunt de calitate, cererea a fost din ce în ce mai mare.

„Am plecat de jos, de la un punct de sacrificare, dar am simțit că se poate și mai mult. «Scuza» este astăzi un brand, iar noi ne bucurăm că putem pregăti pentru consumatori adevărate produse tradiționale. Suntem bucuroși că suntem apreciați și nu doar în Suceava, ci în toată zona Moldovei, și de curând, avem comenzi și din afară. Vrem ca oamenii care cumpără de la noi să ne transmită că sunt mulțumiți de produsele noastre”, a declarat Gică Croitoru, administratorul magazinului „Scuza”.

Sorin Filip, cel care reprezintă acest magazin, îi îndeamnă pe toți cei care preferă calitatea produselor să încerce cu încredere să consume aceste produse, la fel cum face și artistul cu familia sa.

Sorin Filip, alături de Gică Croituru, administratorul magazinului „Scuza”„Reprezint acest brand de patru ani și recomand aceste produse tuturor sucevenilor. Acesta este cel de-al treilea magazin deschis în municipiul Suceava și mă bucur să fiu și de data aceasta prezent la această inaugurare. Atâta timp cât eu și familia mea consumăm aceste produse, le recomand cu încredere tuturor”, a spus îndrăgitul interpret de muzică populară, Sorin Filip.

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu, compania Scuza Prod-Serv are ca principal obiect de activitate producţia preparatelor din carne şi îşi propune să ofere consumatorilor produse de calitate, gustoase şi naturale, realizate după reţete tradiţionale ţărăneşti, specifice zonei Forăşti din judeţul Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.