Consiliul Tehnico-Economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat procedura pentru deblocarea a două investiții importante pentru fluidizarea traficului din județul Suceava. Este vorba despre refacerea podului de la Milișăuți, de peste râul Suceava, de pe DN 2H, și construirea unui sens giratoriu în comuna Marginea, pentru fluidizarea traficului din zonă.

„Urmare a întâlnirii din 11 decembrie 2020, inițiată de către domnul Dumitru Mihalescul, la care au participat domnul director general regional C.N.A.I.R. S.A. – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, inginer Dănuț Pila, si domnul director al S.D.N. – Suceava, inginer Romeo Caciuc, s-a rezolvat problema de trafic din localitatea Marginea prin construirea unui sens giratoriu atât de necesar la intersecția cu DN 17A – DN 2E – DJ 209K.
Domnul Dumitru Mihalescul, așa cum a promis, a rămas în continuare devotat intereselor comunității locale pe care le-a reprezentat. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu oameni buni, încercăm să îndeplinim obiectivele propuse!”, a declarat primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.