Pentru un corp bine lucrat și sănătos trebuie să pui accent pe sport, iar Iulius Mall Suceava vine în ajutorul tău! La cursurile de dans în aer liber din acest weekend vei învăța mișcări noi și te vei distra împreună cu cei mai buni coregrafi!

În primul weekend din această toamnă, vino la Iulius Mall Suceava, să te încarci cu energie și bună dispoziție! Sâmbătă, 5 septembrie 2020, ești din nou așteptat la cursurile de dans care vor avea loc pe terasa sport exterioară din zona Cinema City. Întâmpină noul anotimp cu mișcări latino, la cursul de zumba, de la ora 10.00. Lasă-te cuprins de ritmurile columbiene și descoperă frumusețea dansului care se împletește cu mișcările sportive! Și în această săptămână, instructorii de la Bucovina Dance Studio te așteaptă cu exerciții special create, astfel încât să îți tonifiezi masa musculară.

Cursul de streetdance începe imediat după cel de zumba, de la ora 11.00. Ești pregătit pentru o nouă sesiune de mișcări hip-hop și funky? Vino să vezi dacă poți să ții pasul cu instructorii de la Bucovina Dance Studio!

 Intrarea este liberă la ambele cursuri, însă pentru a păstra distanța fizică, numărul maxim de participanți este de 20 de persoane. Grăbește-te să fii printre primii 20 de doritori!

Dansează în acest weekend, la Iulius Mall Suceava!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.