Tour operatorul Prestige Tours a anunțat o nouă destinație de vacanță cu zbor direct din Suceava pentru sezonul de vară 2020.
Este vorba despre Hurgada, o stațiune turistică de la Marea Roșie, care este vizitată anual de un număr mare de turiști.
Orarul de zbor către HURGADA, Egipt, va fi în perioada 3 iunie – 28 octombrie, în fiecare zi de miercuri. De pe Suceava se va pleca la ora 15:20 și se va ateriza la ora 19:00. Returul va fi de la ora 11:00 și va ateriza pe Aeroportul Ștefan cel Mare la ora 14:35.

„Începând cu 5 februarie 2020 Prestige Tours a lansat o nouă cursă charter, zbor direct, spre Hurghada de pe Aeroportul Internațional «Ștefan cel Mare». Această decizie a fost luată în urma unei analize foarte riguroase a pieței locale și discuțiilor avute cu agențiile de turism partenere. Cei din urmă au salutat ideea unei noi curse, marca Prestige Tours, din Suceava spre Hurghada, contând pe faptul că tarifele pachetelor vor fi competitive și accesibile viitorilor turiști. Cursele vor opera în fiecare zi de miercuri, din 03 iunie până pe 28 octombrie 2020, cu compania aeriană Anima Wings, cu un Airbus A 320 de 180 de locuri. Tarifele pentru un sejur de 7 nopți în Hurghada încep de la 459€ de persoană, la hotel de 5 stele, cu All Inclusive, având plecarea în data de 03 iunie 2020. În prețul pachetelor intră: biletul de avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopți și asistență locală. Suntem foarte încrezători că această nouă cursă va fi una de succes!”, a declarat Vlad Murariu, Marketing Director Prestige Tours.

Durata zborului va fi de circa 3 ore, iar biletele sunt deja disponibile la agențiile de turism din Suceava.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.