„Municipiul Fălticeni are nevoie de mult mai multă atenție la capitolul locuri de muncă. Le putem crea prin dezvoltare economică durabilă. Cu ajutorul unor măsuri concrete. Primarul trebuie să susțină dezvoltarea economică prin instrumente și măsuri sustenabile. Municipiul Fălticeni trebuie revigorat și așezat într-un climat economic stabil care să aducă prosperitatea dorită de fiecare dintre noi”, consideră Cătălin Costea.

Planul candidatului la funcția de primar în Fălticeni din partea UNPR, Cătălin Costea, pentru dezvoltare economică și locuri de muncă este următorul:

1. Constituirea „Grupului de Lucru al Primarului” pentru mediul de afaceri și investiții, format din 7-10 oameni de afaceri și manageri fălticeneni, în scopul participării lor active la construcția și execuția bugetară.

2. Ajustarea impozitelor și taxelor locale pentru care există legi permisive la nivel inferior.

3. Susținerea investitorilor din Fălticeni prin construirea „Brandului Fălticeni”, prin asigurarea suportului de comunicare Primărie – Investitori.

4. Sprijinirea IMM-urilor locale în concesionarea la prețuri decente a terenurilor necesare dezvoltării acestora pentru a încuraja absorbția forței de muncă locale.

5. Implementarea obiectivului de investiții Centru TEAM (tehnologie, evoluție, antreprenoriat, microîntreprinderi) – Zona Fălticeni, de sprijinire activă a afacerilor, proiect realizat din fonduri nerambursabile.

6. Garantarea a 100 de locuri de muncă pentru cetățenii orașului Fălticeni, pe lângă cele 70 deja create.

Parcă pentru a contrazice conducerea Federației Patronale a IMM Suceava care susținea, ieri, că mai bine de 80 % dintre promisiunile electorale sunt de protecție socială candidatul Cătălin Costea vine la Fălticeni cu o serie de propuneri, punctuale, pentru dezvoltare economică și locuri de muncă a zonei. Oricum o zvâcnire electorală ca este ca un strop de apă într-un deșert…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.