Sâmbătă, 18 iulie, la orele 08:31, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din orașul Gura Humorului, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat.

La 17 iulie 2020 în jurul orei 08:00, apelantul s-a deplasat împreună cu Ovidiu , de C. 40 de ani, din orașul Gura Humorului, pe albia râului Moldova de pe raza satului Capu Codrului, com. Păltinoasa, pentru a pescui.

 În timp ce apelantul a rămas pe mal, Ovidiu C. echipat cu cizme de cauciuc lungi până la nivelul brâului a încercat să traverseze râul Moldova pentru a pescui pe celălalt mal.

  La un moment dat cel în cauză a strigat după ajutor întrucât a fost luat de curenții de apă. Cu toate că bărbatul care a sunat la 112 a încercat să sară în ajutorul acestuia, nu l-a putut ridica la suprafața apei datorită curenților foarte mari. Trupul lui Ovidiu C. nu a fost identificat la suprafața apei.

În jurul orei 12:00, trupul numitului Ovidiu C. a fost identificat pe fundul apei,  fiind apoi scos pe mal, unde echipajul medical de ambulanță existent la fața locului a constatat decesul.

 Cu ocazia examinării nu au fost identificate urme de violență, neexistând suspiciuni cu privire la deces.       

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „uciderea din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.