Anunţul a devenit viral pe internet şi a stârnit mii de comentarii la adresa lui Cătălin Hurdubae (PSD), primarul vizat. Ulterior, anunţul a fost scos de pe site-ul de vânzări, unde a apărut mesajul „Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”. Edilul este autorul a numeroase gafe administrative, fiind deseori ironizat pe internet.
Situaţie comică la Tecuci, acolo unde primarul oraşului, social-democratul Cătălin Hurdubae, s-a pomenit scos la vânzare pe site-ul specializat OLX. Iniţial, cel care a postat anunţul (semnătura este „un tecucean ţepuit de PSD”) a precizat că primarul Cătălin Hurdubae se vinde cu 1 leu, după care a adăugat că ar da şi o tavă de mici cu muştar (muştarul de Tecuci fiind cel mai important brand naţional pe acest segment), drept premiu, numai să vină cineva să îl ia pe edil. „Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, este textul anunţului postat pe OLX, joi 21 martie 2019, la ora 18.04. Anunţul a fost poziţionat în secţiunea „Animale de companie”, probabil ca o aluzie la celebra sintagmă „zoon politikon”, folosită în premieră de filosoful antic Aristotel în cea mai cunoscută lucrare a sa: „Politika”.

În scurt timp, anunţul s-a viralizat pe Facebook, iar unii plătitori de taxe şi impozite au simţit nevoia să îi strice şi mai tare ziua primarului Hurdubae. S-au adunat sute de distribuiri şi mii de comentarii hazlii sau doar răutăcioase, cum ar fi „Să pun anunţul pe grupurile din diaspora, poate îl ia cineva?” sau „Nu îl ia nici dracu, că ăsta ar fi în stare să mărească taxele şi în Iad!”.  (Sursa: Adevărul)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.