Am scris de multe ori despre manifestările culturale organizate de Cristi și Roxana Zlavoc la Pub Km0 din Piatra Neamț și despre publicul minunat care se strânge acolo, din dorința de a evidenția un set de bune practici care ar putea fi copiat și în orașul nostru.

În pregătirea publicului pentru participarea la evenimente, sufletiștii patroni ai locației pregătesc din timp evenimentele și le anunță astfel ca doritorii să-și poată organiza timpul în funcție de preferințe. În plus, reușesc să aducă des nume și trupe de succes, pe care le combină cu teatru sau alte manifestări culturale care îi țin în atenția publicului.

În timp și cu multă trudă s-a format sub Pietricica un public avizat și participativ, care transformă evenimentele în seri memorabile, locul fiind deja agreat de foarte mulți cantautori pentru atmosfera deosebită. Mai contează și prietenia pe care cuplul Zlavoc a știut să o întrețină cu nume mari din folkul românesc, prietenie care face ca pe micuța scenă a localului să se manifeste nume care nu prea calcă prin nordul Moldovei.

Pentru cei care nu consideră drumul până la Piatra Neamț un impediment, vă oferim programul pe următoarele două luni.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.