Marți, 19 noiembrie, la ora 7:37, un echipaj de ambulanță, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul că, un bărbat a fost găsit decedat la serviciu.

În verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că bărbatul, de 52 ani, din municipiul Rădăuți, era angajat al S.C. ACET S.A. Suceava, punctul de lucru Stația de pompare a apei potabile din satul Măneuți, com. Frătăuții Vechi.

În noaptea de 18 spre 19 noiembrie, acesta  a efectuat serviciul de noapte, în intervalul orar 19.00 – 7.00. Pe timpul serviciului, până în jurul orei 6.00, acesta le-a zis colegilor săi că se simte rău.

În dimineața zilei de 19noiembrie, în jurul orei 6.30, bărbatul a fost găsit în afara clădirilor în care își desfășura activitatea, întins pe sol, cu fața în sus, inconștient.

Imediat colegii acestuia au solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului, echipajul medical constatând decesul celui în cauză.

Totodată,  s-a stabilit că în ultima perioadă de timp, bărbatul a acuzat dureri la nivelul toracelui. Acesta le-a povestit apropiaților că a fost diagnosticat cu probleme cardiace.

Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme de violență și a fost anunțat CML Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de: „ucidere din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.