Mai sunt doar două săptămâni până când Clubul Strikers din Iulius Mall va găzdui concertul oferit de Valentin Boghean şi band-ul său.

Aşa cum am anunţat deja, pe 29 mai va sosi în Suceava unul din cei mai talentaţi tineri artişti ai momentului însoţit de un band alcătuit din 8 instrumentişti din Republica Moldova şi de prietenul său Paul Arva din Iaşi.
Pentru cei care nu-l ştiu deja pe Vali din perioada în care a colaborat cu Mircea Rusu Band sau din desele apariţii la televiziunile de peste Prut, am să spun numai că orice spectacol al său este o experienţă unică, o pledoarie pentru muzica live, deoarece în afara talentului său de necontestat în folosirea multor instrumente, protagonistul este un mare interpret, dăruind spectatorilor momente speciale de trăire sufletească.
Mă îndoiesc că cei care se vor obosi să caute pe internet câteva din piesele interpretate de Vali nu-şi vor dori să-l vadă în direct, mai ales că imaginile nu poartă cu ele atmosfera unui concert live. Vă asigur că merită să vă întâlniţi cu oameni care fac muzică relativ modernă folosindu-se de modele muzicale rămase de la străbuni, iar ocazia oferită sucevenilor de a-l revedea pe Paul Arva nu poate fi decât un motiv în plus pentru a merge la concert.
Vom reveni cu amănunte pe măsură ce ele vor fi comunicate de organizatori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.