Luni, 30 noiembrie, la ora 19:00, lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizați telefonic de către M.B., din localitatea Păltinoasa, sat Capu Codrului, Cartier de rromi Spinărie, cu privire la faptul că S.F., a făcut scandal și a încercat să îi incendieze locuința.  

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că la 30.11.2020, în jurul orei 18:30, S.F., de 27 ani, domiciliat în comuna Șcheia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice la locuința părinților săi din Capu Codrului a provocat scandal și l-a amenințat pe tatăl său, D.S. spunând că îl omoară dacă nu părăsește locuința. 

D.S., împreună cu ceilalți membri ai familiei au fugit din locuință, refugiindu-se la locuința concubinilor M.B. și C.C. din aceeași localitate. S.F. s-a deplasat la locuința acestora din urmă unde se afla familia sa, ocazie cu care a încercat să le incendieze locuința folosind un pulover din material textil pe care l-a stropit cu benzină și pe care a încercat să-l arunce în holul casei, însă a găsit ușa încuiată. 

Față de S.F. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore începând cu 01.12.2020, ora 01:10 până în  02.12.2020, ora 01:10, fiind introdus în CRAP Suceava.

A fost informat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Humorului cu privire la măsura dispusă, urmând ca în cursul zilei curente să fie prezentat parchetului pentru dispunerea unei alte măsuri.

În cauză s-a întocmit dosar penat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințarea, violare de domiciliu, și tentativă la infracțiunea de distrugere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.