Un român de 30 de ani a fost reținut la Cuvio, în Italia, după ce, oprit pe stradă de carabinieri, a tușit spre aceștia și a spus că are coronavirus.

Întreaga poveste s-a petrecut duminică seara când românul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a vrut cel mai probabil să facă o glumă proastă.

Astfel, conform Luino Notizie, românul, aflat în mașină alături de soția sa, a fost tras pe dreapta de un echipaj de carabinieri.

Oamenii legii i-au luat la întrebări pe români și le-au solicitat documentele care să justifice prezența lor în zona respectivă.

Românii nu aveau documentele respective, dar le-au spus carabinierilor că sunt în căutarea unui conațional.

Carabinierii le-au solicitat să-i însoțească la secție, moment în care românul a început să tușească spre ei și să le spună că are coronavirus, provenind din Lodi, una dintre cele mai afectate zone de pandemia de coronavirus.

Reținut de carabinieri, românul a fost eliberat după câteva ore, respectiv după ce a depășit euforia momentului și a recunoscut că întreaga poveste este inventată și că nu este bolnav de coronavirus.

În ciuda eliberării, românul va fi cercetat penal pentru acțiunile sale, fiind acuzat inclusiv pentru opunere de rezistență la reținere.

Sursa: Observator

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.