Crimă şocantă în oraşul Furh din Germania. O româncă de 36 de ani a fost ucisă de soţul său, după ce între cei doi a izbucnit o ceartă violentă. La scurt timp după faptă, românul a sunat la poliţie să anunţe ce a făcut. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi nu a opus rezistenţă.

Mihaela și Cătălin plecaseră în Germania din România de nouă ani şi aveau doi copii. Polițiștii au găsit duminică seara trupul Mihaelei B. în apartamentul familiei. Cătălin le-a spus că au avut o ceartă puternică, care a escaladat.

Copiii se aflau în casă în momentul crimei

„Apoi a făcut declarații despre crimă”, a declarat procurorul principal Antje Gabriels-Gorsolke, 59 de ani. Şi vecinii cuplului au spus că au auzit țipete în apartamentul celor doi. „În apartament au fost confiscate mai multe obiecte. Dacă arma crimei mai eraprezentă, face încă subiectul anchetei”, a mai spus procurorul potrivit Bild.

Nu se ştie încă dacă micuţii cuplului, de 4 şi 7 ani, au fost de faţă în momentul crimei. Potrivit vecinilor, aceștia se aflau în apartament, dar au fost luaţi ulterior. „Nu voi spune nimic despre asta”, a mai spus procurorul.

În faţa judecătorilor, Cătălin B nu a mai oferit nicio informaţie, lucru confirmat şi de apărătorul său. Christian Fuch așteaptă să fie verificate dosarele și l-a sfătuit pe român să nu mai spună nimic. Cu toate acestea, judecătorul a emis un mandat de arestare pentru omor din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, românul riscă până la 15 ani de închisoare, potrivit observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.