Joi, 16 mai, în jurul orei  18.56, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în podul anexei unei locuințe din municipiul Rădăuți, a fost găsit spânzurat I.P., de 70 ani, localnic.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 18.00, soția lui I.P. a plecat de la domiciliu până la un magazin din apropiere, iar când a revenit, după aproximativ 30 de minute l-a găsit pe acesta spânzurat în podul unei anexe de lângă locuință, motiv pentru care a apelat serviciul de urgență 112 și a solicitat intervenția ambulanței.

Din discuțiile avute cu fiica decedatului, a rezultat că tatăl ei a suferit în luna octombrie 2018 un accident vascular, în urma căruia a rămas cu o depresie severă, pentru care urma tratament de specialitate. Aceasta a mai declarat că tatăl ei a afirmat în mai multe rânduri în ultimele zile că se va spânzura.

După efectuarea cercetării locului faptei cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Rădăuţi în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  infracţiunii de ,,ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.