Un şofer de 23 de ani din Reşiţa a lovit nouă maşini parcate şi una aflată în trafic, noaptea trecută. Imediat după accident, bărbatul s-a certat cu poliţiştii şi a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Martorii spun că mirosea a alcool de la o poştă. A fost încătuşat şi condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Tânărul de 23 de ani a fost ridicat de poliţişti şi dus la spital, după ce a refuzat să prezinte actele şi să sufle în aparatul etilotest.

Zece autoturisme au fost lovite: nouă parcate şi încă una care circula regulamentar. Cinci dintre maşini au fost făcute zob. Celelalte sunt distruse pariţial. Proprietarii spun că şoferul mirosea puternic a alcool atunci când a coborât din maşină.

A alcool mirosea şi pasagerul din dreapta. Omul insistă, însă, că nici el şi nici şoferul nu au consumat băuturi alcoolice înainte să pornească la drum.

Poliţiştii spun că, într-un final, şoferul a acceptat să sufle în etilotest. Avea o alcoolemie de 0,85 în aerul expirat. În schimb, a refuzat recoltarea probelor biologice și a celor de sânge. Un dosar penal a fost deschis pe numele lui.

 

Sursa: Observatornews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.