La 01.02.2020, ora 20.00, conducătorul auto G. C. de 42 ani din Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota pe D.N. 2 în apropierea localității Bunești, din direcția Bunești către Fălticeni, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat în șanțul din stânga drumului.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului care a pierdut controlul asupra direcției în curbă la dreapta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitului G. C. care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul jud. Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul ” contuzie ușoară prin accident rutier , halenă etanolică”.

Conducătorul auto G. C a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul jud. Suceava.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.